Cosmeca.dk Rabatkode 2018 | 50-100kr & 10-25% rabat | Juli

Cosmeca.dk er en kombination af en webshop med skønhedsprodukter, samt en hudplejeklinik. Inde på webshoppen finder du både parfumer, makeup, og naturligvis hudpleje fra kendte mærker som Youngblood, Zarkoparfume, og Ole Henriksen.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Cosmeca:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Cosmeca.dk

10-20% rabat, 50-100 kr rabat, gratis leverering og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/zh3gaxb

Se Cosmecas startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

CosMeca Derudover har butikken også sektioner inddelt i forskellige hudtyper (f.eks. tør, fedtet, og kombineret hud) og produktguides til hver enkelt hudtype. Cosmeca har også en sektion med hudpleje til mænd. Cosmeca har butik i Brovst. Her kan kunderne komme forbi og se produkterne og få hjælp og vejledning af personalet. Men i butikken har Cosmeca også en klinik, hvor kunderne kan komme og få ansigtsbehandlinger, som for eksempel en frugtsyrebehandling. Det er en komplet hudpleje der fjerner døde hudceller og blødgør både grov og tør hud, samt giver huden mere elasticitet. Ud over ansigtsbehandlinger, tilbyder Cosmeca også helkropsmassage og meget mere. Personalet hos Cosmeca gør altid deres ypperste for at sætte kunden i centrum, således at der altid kun er fokus på kundens sundhed og velvære. Kunden får således en totaloplevelse af hudpleje, velvære og behandling.