Cooltights Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & 100-200kr | December

Cooltights.dk er en lille dansk virksomhed, som startede ud fra kærligheden til sport. Cooltights drives af Jimmi Overgaard Jensen, som løbende får hjælp fra fagpersoner og specialister i de enkelte områder. På denne måde går firmaet aldrig på kompromis med kvaliteten.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Cooltights.dk:

20% rabat

20% rabat eller mere når du handler hos Cooltights.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/ycworaq4

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Rabatten gælder udvalgte produkter hos Cooltights.dk. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Cooltights En af de andre tiltag, der gør firmaet specielt, er at tingene ikke kun foregår på et kontor. Tværtimod har firmaet tæt kontakt med sporten og er ude hvor det sker. Det er nemlig i brug at udstyret bliver testet, og det er input fra de professionelle der afgør om et produkt er godkendt eller ej. Derfor bruger webshoppen meget tid på at få feedback fra både atleter og almindelige personer. Webshoppen har valgt at lægge fokus på tights, da dette nok er et af de vigtigste træningsredskaber man kan anskaffe sig. Derudover er der ikke umiddelbart nogen andre specialbutikker inden for dette område, og derfor har Cooltights.dk fundet en god niche at specialisere sig i. Webshoppen har alle de kendte mærker, som for eksempel Adidas, Nike, og Reebok - men de fører også nogle af de lidt mere specielle produkter og mærker, som kunden ikke kan finde i en normal sportsbutik.