Coolkondom.dk Rabatkode 2018 | 10-25% rabat & Fri Fragt | Juni

Coolkondom er en dansk butik der som navnet sikkert afslører gør sig i online salg af kondomer. Siden starten i 2013 har Coolkondom haft fokus på præservativet, og har i dag et imponerende stort udvalg af de det effektive præventionsmiddel.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Coolkondom:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Coolkondom.dk

Fri fragt, 10-25% rabat, 100-200kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Coolkondoms startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

CoolKondom Hos Coolkondom er et kondom ikke bare et stykke gummi. Når du klikker dig rundt på siden vil du opleve, at der findes mange forskellige typer af kondomer. Du kan fx vælge mellem: Tynde kondomer, kondomer med smag, farvede kondomer, bedøvende kondomer, selvlysende kondomer, latexfri, uden glidecreme og de klassiske rillede og knoppede.

Hos Coolkondom et bredt udvalg i alle de kendte mærker her iblandt Amor, RFSU, Durex, Worlds Best EXS og Protex.

Udover kondomer har butikken også et udvalg af glidecreme og hjemmetest bl.a. graviditetstest, test for klamydia og ægløsningstest.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet coolkondom.dk får du tilsendt en rabatkode på 10 %. Køber du kondomer (eller andet) for mere end DKK 250,- er fragten gratis, og alle ordre sendes i diskret indpakning, og med neutral afsenderadresse.