Chloe's Rabatkode 2019 | 10-20% rabat | December

Chloes.dk er webshoppen for dig som er på udkig efter hårstykker med kvalitet og klasse. Hårstykkerne som sælges på Chloes er fremstillet af menneskehår, så de kan alle stiliseres og plejes på samme måde som man plejer sit naturlige hår. Chloes sælger hårstykker i form af klip-on, neglehår, og hårstykker som tapes fast i hårbunden og kan købes i et væld af farver og nuancer.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Chloe's:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos Chloe's.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Chloes Du kan finde adskillige instruktionsguides i webshoppen, som kan hjælpe dig når du først har købt dine hårstykker. Her kan du blandt andet læse hvordan håret påføres, vaskes, og plejes, hvordan det blandes med dit naturlige hår, og hvordan du skal fastsætte håret hvis du har en kortere frisure.

Derudover kan du også købe tilbehør såsom hårelastikker og klips i økologisk silikone, hårplejeprodukter såsom forskellige sprays og mousse, og andet tilbehør såsom børster, glattejern, og føntørrere. Deres produkter kommer fra mærker såsom Tangle Teezer, GHD, og Invisobble.