Chill-Innovation Rabatkode / Rabatkupon 2018 | 20% & 50-200kr rabat | Juli

Chill-Innovation.com er en mindre dansk virksomhed med base i Slagelse, som har eksisteret siden 2000. Firmaet designer og optimerer unikke gadgets og andre elektronikprodukter. Det der adskiller Chill-innovation fra øvrige mærker, er at de hele tiden forsøger at forædle design, specifikationer, og den generelle kvalitet af deres produkter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Chill-Innovation:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Chill-Innovation.dk

Gratis leverering, 10-40% rabat, 50-200 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/j5fo6lh

Se Chill-Innovations startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Chill Innovation Teamet bag Chill Innovation brænder for skandinavisk designteknologi og unikke produkter. De har et stort udvalg af USB powebanks, mini keyboards, tilbehør til bluetooth, og en masse andet. Webshoppen tilbyder fri fragt ved køb over 349 kroner. Chill Innovation er internationalt anerkendt og tilbyder kundesupport på både dansk og engelsk. De forsøger at holde priserne på deres produkter på et konkurrencedygtigt niveau, samtidig med at de vil beholde den høje kvalitet. Således undgår kunderne at betale penge for mærket, men samtidig kan de også regne med at deres elektronik er af den bedste kvalitet og kan holde i mange år frem. Firmaet gør også jævnligt brugt af uafhængige tests og anmeldelser for at sikre at kvaliteten er i top.