Caps4you Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juni

Caps4you er en webshop, der udelukkende koncentrerer sig om hovedbeklædning og især caps, hvilket har gjort dem til de ultimative eksperter på området. Om det er snapbacks eller huer, mærkevarer eller den billigste model, Caps4You har det hele. Man kan endda få specialdesignede caps til virksomheder eller events til fordelagtige priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Caps4you:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Caps4you.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/znqlzxy

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Caps4you.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/z6rvp4s

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mere end 400,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Caps4you De fem stjerner på Trustpilot vidner tydeligt om, hvor højt Caps4You går op i god kundeservice og produkternes kvalitet. De afholder ofte konkurrencer og opstarter hele tiden nye brands, så der er altid gang i noget på Caps4You.dk. Fragten er hurtig og billig, og hvis du køber for over 400 kr. er den gratis, ligesom visse begivenheder og kampagner kommer med gratis fragt. For ikke at beskadige din cap eller hat sendes de i kasser, som sørger for, at din vare kommer sikkert frem. Så uanset om du er ude efter en billig hue, en helt bestemt cap fra Ohøj, CityHunter, eller First grade, eller om du skal bruge 12 kasketter med ”Brians Polterabend” påbroderet, så kan du være sikker på at finde det hos Caps4You. Og endda til en pris, der ofte er lavere end mange andre lignende butikker, da hovedbeklædningsekspertisen minimerer deres, og dermed kundens, omkostninger.