Call me Rabatkode 2018 | 10-40% rabat | Juli

CallMe er en dansk udbyder af mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Det er især prisen som CallMe konkurrerer på. Firmaet tilbyder billig telefoni og mobilt bredbånd med simple produkter, der især er populære hos unge. CallMe er derudover kendt for deres 'Tal Ordentligt!' kampagner der sætter fokus på omgangstone i det offentlige rum.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Call me:

Gode rabatter og tilbud fra Callme.dk

10-40% rabat, 50-300kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=138&pid=18852&deeplink=https%3A//www.callme.dk/

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Call mes startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Call me Alle mobil abonnementer hos CallMe har fri SMS og MMS, samt gratis opkald til andre CallMe abonnenter. Det er vilkår som derfor er populære hos kunder der bruger telefonen meget til et par numre, fx kærestepar, familier og vennegrupper. CallMe's mobil abonnementer er billige og fås med forskellig data og timer inkluderet. Det billigste abonnement kan kun bruges i Danmark, mens de to dyrere også kan bruges i Europa uden merpris.

CallMe har også mobilt bredbånd og her er der flere valgmuligheder, fra de helt små pakker til flere hundrede GB. Fælles er at prisen er i den billige ende.

CallMe er et godt bud, hvis du har brug for billig mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Især hvis du kender andre der også har CallMe, så I kan tale sammen gratis.