Cahetu Rabatkode 2018 | 15-50% rabat & Fri fragt | Juli

Cahetu.dk er drevet af Helle og Camilla Tuborgh, som er mor og datter. Webshoppen blev startet i 2010, da begge kvinder havde brug for at lave noget nyt, og delte en fælles passion for møbler og indretning. Dette resulterede få måneder efter i at Cahetu blev lanceret.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Cahetu:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Cahetu.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hj7lgrx

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Cahetu.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hldylbn

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mere end 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Cahetu En af deres kerneværdier, er at Cahetu skal være en personlig webshop, og ikke mindst fungere som en inspirationskilde til kundens egen livsstil og bolig. Begge kvinder er selv ivrige shoppere på nettet, og deres mål er at skabe et personligt univers, hvor man får den samme følelse ved at shoppe, som når man handler i en fysisk butik. Det handler således om at kunden får en nem og tryg bestilling, har nem adgang til råd og vejledning, og får varerne hurtigt leveret. Cahetu er meget inspireret af den nordiske enkelhed, men stadig med et strejf af globale tendenser, og dette kan helt klart ses i udvalget af kvalitetsvarer. Alle varer er håndplukkede, med et kræsent og skarpt blik for kvalitet.