ByHenneberg.dk Rabatkode 2019 | 10-25% rabat | December

By Henneberg sælger unikke og anderledes produkter under kategorierne glas, tasker og smykker.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra ByHenneberg.dk:

Gode rabatter og tilbud fra ByHenneberg.dk

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y7ktbjcd

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se ByHenneberg.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Deres glas er alle håndlavede og er håndgraveret med mønstre, samt har indlagt tre ægte Swarovski krystaller. Alle deres glasvarer er i blyfri krystal, og leveres i en gaveæske med to glas lagt på blåt silke. Desuden har de en black serie, med sorte krystal glas. Disse glas giver din borddækning et unikt udtryk, og så har de selvfølgelig også tre ægte Swarovski krystaller. Deres glas serie indeholder champagne glas, hvidvinsglas, rødvinsglas, cocktailglas, og vandglas, samt vaser.

De har desuden et bredt udvalg af tasker, alle i lækre materialer og høj kvalitet. Du finder dame og herre tasker, samt skole tasker, dokumentmapper, skulder tasker og pc tasker. Alle deres tasker er produceret af producenter der støtter care and fair, der blandt andet arbejder mod børnearbejde.

Deres smykker er af eget design, og er alle af høj kvalitet, så du kan få glæde af de i mange år. De har et bredt udvalg af ringe, halskæder, øreringe, armbånd, ure, samt swarovski charms og armbånd.