Byflou Rabatkode 2019 | 10-40% rabat & Fri fragt | December

Hvis du går op i, at indholdet i dit liv er af høj kvalitet, bør du tage et kig på Byflou. Virksomheden har i 6 år tilbudt sine kunder et bredt udvalg af skandinaviske kvalitetsmærker indenfor tøj og bolig, såsom ferm living, Ganni, house doctor og By Malene Birger.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Byflou:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Byflou.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/y9u4yn48

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Rabatten gælder udvalgte "sale"-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Byflou.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/y8ggzmeh

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mere end 950,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Byflou Udover kvalitet går Byflou meget op i personlighed, både når det gælder stil og mode, men også indenfor kundeservice. Den personlige kundeservice er tilgængelig til at svare på alle spørgsmål, du måtte have, eller give tips til stil og klasse. For selvom varerne på siden udstråler høj klasse og stil, er kundeservicen og folkene bag siden meget nede på jorden og afslappede, og gør deres ypperste for at hjælpe dig. Fragten er hurtig og billig, og hvis du køber for mere end 950 kr er den gratis. Det samme gælder, hvis tøjet ikke passer, og skal sendes retur, så koster det dig heller ikke en øre. Så når man anskaffer sig noget, kan man prøve det derhjemme i 30 dage uden ekstra omkostninger. Medmenneskelighed er også vigtig for Byflou, og de sigter efter, at alle de mærker, de fører, behandler alle leddene i produktionen ordentligt.