Bullguard Rabatkode 2019 | 40-100% rabat | December

BullGuard er et britisk firma som tilbyder virusbeskyttelse til mobiler og computere. Firmaet blev grundlagt i 2002 og er en af de hurtigt voksende sikkerhedstjenester for mobiler og computere som markedet har at byde på. BullGuard bestræber sig på at tilbyde et brugervenligt og sikkert sikkerhedsprogram til privatpersoner. Programmets formål er, at beskytte brugeren mod virusser og identitetstyveri på internettet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Bullguard:

100% rabat

100% rabat hos Bullguard.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder prøveversion. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Bullguard BullGuard sælger sikkerhedsprodukterne Premium Protection, Internet Security, Antivirus, Identity Protection, og Mobile Security. Alle disse sikkerhedsprodukter er topmoderne og udvikles løbende for at sikre, at dine personlige informationer og dit indhold fortsat beskyttes mod alle mulige forskellige virusser. BullGuards Premium Protection program er firmaets prisvindende sikkerhedspakke, som beskytter mod det meste, såsom identitetstyveri på sociale medier. Med BullGuards Mobile Security får man blandt andet mulighed for at blokere uønskede SMS-beskeder og samtaler. BullGuard tilbyder derudover også backup- og lagringstjenester til computere og mobiler. Når man bestille beskyttelse fra BullGuard modtager man en licensnøgle som bruges til at downloade programmet direkte på computeren (dette foregår via. en app på mobile enheder). Tjenesten kan bestilles som et abonnement, hvor man fornyer sin licens efter forskellige tidsintervaller.