BrugteiPhones.dk Rabatkode 2018 | 10-20% & 50-200kr rabat | Juni

BrugteiPhones.dk blev lanceret i 2013 og har siden oplevet en enorm stor vækst på det danske marked. I dag er webshoppen Danmarks største forhandler af secondhand iPhones og iPads. De har 11 ansatte beskæftiget og et flow af mere end 100 telefoner som enten forlader eller lander på bordene i deres tre forretninger.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra BrugteiPhones.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra BrugteiPhones

10-20% rabat, 50-200 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se BrugteiPhones.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

BrugteiPhones.dk De har butikker i København K og Ø, samt Frederiksberg. Firmaet opererer således at de køber gamle Apple produkter og reparerer dem for fejl, hvorefter de videresælger dem til gode priser. Selvom kunderne køber brugte produkter, er BrugteIPhones’ reparatører så dytgige, at firmaet tilbyder 24 måneders reklamationsret. Som sælger, får man en høj pris for sin telefon eller tablet, hvilket bliver overført så snart at butikken har modtaget produktet. Det er vigtigt for webshoppen at produkterne bliver repareret, renset, tjekket og testet ned til mindste detalje, så de kommer så tæt på en ny model som overhovedet muligt. Så kan både købere og sælgere være trygge ved at handle med BrugteiPhones.dk.