Brøndum Interiør Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juli

Brøndum Interiør er en webshop med kontor i Værløse, der forhandler eksklusive varer inden for brugskunst, boliginteriør, og boligtekstil. Sidens formål er at give inspiration til alle der interesserer sig for boligindretning, og at tilbyde deres kunder nogle af de bedste varer på markedet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Brøndum Interiør:

Mindst 15% rabat eller mere

15% eller mere rabat når du handler hos Brøndum Interiør.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=17527&m=12&a=252253&u=%2Fshop%2Fspecialoffer-ALL-1.html

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Brøndum Interiør.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=17527&m=12&a=252253

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Brøndum Interiør Alle varer bliver udvalgt med øje for tidens trends, så webshoppen kun har det bedste udvalg fra danske og udenlandske designere. De tilbyder også kunderne at skrive ind, hvis de leder efter et bestemt produkt der ikke findes på shoppen. Brøndum Interiør er forhandler af mærker som House Doctor, Cozy Room, Pappelina, og mange flere. Siden tilbyder mange forskellige stilretninger, lige fra fransk landidyl til moderne og skandinaviske designs, så kunderne helt selv kan mikse de elementer de vil bruge til at skabe deres egen personlige stil. Også prisklasserne er en god blanding af både dyrt og billigt. Websitet er CO2-neutralt, og derudover er Brondum-interior.dk også certificeret af e-handelsfonden.