Børn i Balance Rabatkode 2019 | 10-25% rabat & Fri fragt | December

BoerniBalance.dk er en dansk webshop der sælger legetøj som styrker børns motoriske udvikling. Webshoppen drives af Jette Hjortshøj, som har stor erfaring med det danske og tyske marked for legetøj til børn. Derfor kommer produkterne primært fra Tyskland, som har en lang række unikke produkter der er ved at vinde indpas i Danmark.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Børn i Balance:

9% rabat eller mere

9% rabat eller mere hos Boernibalance.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Boernibalance.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 469,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Børn i Balance Derfor finder kunderne også mange varer hos Børn i Balance, som ikke nødvendigvis kan findes i mange andre danske webshops. Varesortimentet er utroligt bredt, og spænder lige fra løbecykler og puslespil til musikinstrumenter, rejsesenge, og hårpynt. Der er stort set noget for ethvert barn, uanset hvilke interesser de måtte have. Børn i Balance er både firmaets navn, men også konceptet, og derfor arbejder webshoppen hele tiden på at finde det legetøj som giver glade og harmoniske børn. Derudover skal prisen også være således at alle kan få råd til legetøjet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Børn i Balance har også en blog og forskellige guides, så kunderne kan hente gode råd, inspiration, og få nyheder om webshoppen.