Boligprint Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | December

BoligPrint.dk er en dansk webshop, som tilbyder unikke løsninger inden for alt der har med print at gøre. Siden har selv et stort udvalg af produkter, heriblandt kridttavler, wallstickers, plakater, tæpper, og folie i nogle flotte designs.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Boligprint:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos Boligprint.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zqwwufz

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter på tilbud. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Boligprint.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zqwwufz

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mere end 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Boligprint BoligPrint lægger stor vægt på brugervenlighed, således at det er nemt for kunden at finde rundt på siden, samt at skabe et højt serviceniveau. De rådgiver gerne deres kunder igennem hele processen, og derfor kan de både kontaktes over telefon, på e-mail, og på webshoppens chat. Som noget helt specielt, tilbyder BoligPrint også deres kunder at designe deres egne produkter. Kunderne kan designe alt fra plakater til badeforhæng og magneter. BoligPrint har deres helt eget designprogram ved navn ”Creatify”, som er nemt at gå til og giver massere af muligheder for at vælge f.eks. farver, figurer, skrifttyper, og upload af egne billeder. Hermed får kunden sit helt eget unikke produkt, og endda til en fordelagtig pris. Siden har også udførlige guides til montering af produkterne, samt designguides og tips til indretning.