Boligindretningsshoppen.dk Rabatkode 2018 | 10-20% rabat | December

Boligindretningsshoppen.dk sælger kvalitetsgardiner til hele huset. Du kan finde alle typer af gardiner, fra rulle til lamel, samt markiser. De forhandler også den populære day and night rullegardin der lader dig bestemme hvor meget lys der skal komme indenfor.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Boligindretningsshoppen.dk:

Gode rabatter og tilbud fra Boligindretningsshoppen.dk

10-25% rabat, 50-500kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y9hj7v6m

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Boligindretningsshoppen.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

De ønsker at være de billigste gardin forhandlere på nettet, og giver en 105% prisgaranti på alle deres produkter. Dette betyder at finder du gardiner fra samme producent, hos en af deres konkurrenter, matcher de konkurrentens pris, samt smider 5% rabat oven i.

De giver desuden 5 års garanti på alle deres produkter. Og som noget helt specielt yder de en måle garanti. dette betyder at måler du forkert, og modtager gardiner der ikke passer dine vinduer, producerer de helt nye gardiner til de nye mål, uden omkostninger for dig.

Køber du for over 1000 kr får du fri fragt, og ellers koster fragt 49 kr, og varen afsendes som regel inden for 10 til 15 dage.