Boligalarmer.dk Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Juli

Boligalarmer.dk er en dansk webshop der forhandler boligalarmer. Webshoppen har blandt andet et stort udvalg af trådløse tyverialarmer, videoovervågning, og andet sikringsudstyr. Virksomheden er Danmarks ældste og største forhandler af alarmer fra TrueGuard, som de har leveret til tusindvis af danske hjem i mere end femten år.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Boligalarmer.dk:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Boligalarmer.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Teamet bag Boligalarmer.dk er alle faguddannede inden for overvågning og alarmteknik, og har mange års erfaring i branchen. Derfor kan kunderne være helt sikre på at få leveret et kvalitetsprodukt, og de kan også få professionel vejledning over telefonen, lige fra indkøb til opsætning. Boligalarmer.dk adskiller sig fra mange andre alarmselskaber, ved at kunderne kan købe alarmerne og ikke leje dem via abonnement. Det betyder at kunden ejer alarmen så snart den er købt. Webshoppen har kontor og lager i Næstved, hvor kunderne kan komme forbi til kaffe og demonstration af deres produkter. Virksomheden ejes af A-Z Sikring ApS.