BilligToner Rabatkode 2018 | 10-40% & 50-200kr rabat | Juli

BilligToner.dk blev stiftet i 2010 af Peter Munck, som startede virksomheden op fra et kælderrum. Siden har virksomheden vokset sig til at have kontor i Vanløse, og har udvidet med webshops i Norge og Sverige. Senest er BilligToner begyndt at ekspandere yderligere i udlandet, for at nå ud til et større klientel.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra BilligToner:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra BilligToner.dk

10-40% rabat, 50-200 kr rabat, gratis leverering og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/j3mmssh

Se BilligToners startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

BilligToner Peter Munck har personligt kontrolleret deres hovedleverandør i Kina, for at være helt sikker på at produktionen foregår under ordnede forhold. BilligToner tilbyder tonere og blækpatroner til både virksomheder, private, og offentlige instanser. Webshoppen har tonere og blækpatroner der passer til alle de populære printermærker – for eksempel Dell, Canon, HP, Epson, og mange flere. Ud over de regulære printere, har BilligToner også tonere til laserprintere og blækprintere (de såkaldte inkjet printere). BilligToner har prisgaranti på alle deres produkter, og de ombytter gerne varen såfremt den ikke lever op til kundens forventninger. Leveringen er gratis uanset ordrestørrelse, og varerne bliver sendt samme dag hvis ordren bliver bestilt inden 16:45 på hverdage.