Bildele-Online Rabatkode 2019 | 10-20% rabat & Fri fragt | Februar

Bildele-online.dk er en webshop der forhandler reservedele og biltilbehør til alle slags bilmærker. I øjeblikket har siden mere end 200.000 produkter til salg. Formålet med siden er, at uanset om kunden mangler en bremseskive, cykeldæk, vinduesvisker, eller et vindueshåndtag, så kan det findes på én hjemmeside.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Bildele-Online.dk:

Mindst 10% rabat

Mindst 10% rabat når du handler hos Bildele-Online.dk.

VIS RABATKODE

ad.zanox.com/ppc/?38780706C82615585T

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Bildele-Online.dk.

VIS RABATKODE

ad.zanox.com/ppc/?38780706C82615585T

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mindst 699,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Bildele-online.dk Det er nemt og bekvemt, og så har de reservedele og biltilbehør til næsten alle biler på markedet. Deres lager begrænser sig ikke kun til personbiler, men også til f.eks. lastbiler, omnibusser og motorcykler. Bildele-online.dk er et såkaldt internetudbud fra Delticom AG, som har hjemme i Hannover, Tyskland. Delticom er indehaver af over 120 sider som sælger bildele til mere end 40 lande. De har flere lagere liggende rundt omkring, så du altid kan få din vare leveret så hurtigt som overhovedet muligt. Folkene bag firmaet har mange års erfaring med salg af reservedele og tilbehør, og har derfor også et stort netværk af producenter, fagfolk, og leverandører.

Som sagt er leveringen hurtig og sikker. Bildele-online.dk tilbyder både at levere dine varer hjemme hos kunden selv, eller hos deres nærmeste fagmand for montering af dæk og reservedele. Dette gør at kunden kan handle nemt og bekvemt uden at skulle bekymre sig om levering og logistik. Såfremt en vare ikke kan leveres eller bliver forsinket, vil Bildele-online.dk hurtigst muligt sørge for at finde frem til et andet, passende alternativ. Siden tager også gerne imod bestillinger på varer som ikke tilbydes – så vil de hurtigst muligt finde en leverandør og kontakter således kunden så snart deres reservedel eller biltilbehør er klar til at blive leveret.