BeconfiDent Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

BeConfiDent er en producent og distributør af tandblegningsprodukter og naturlige skønhedsprodukter. Firmaet blev grundlagt i 2011 og har nu virksomheder i flere forskellige lande verden over. På beconfident.dk kan du finde et stort udvalg af helse- og skønhedsprodukter, såsom blegende tandcreme, tandblegningskit, tandblegningskuglepen, mundskyld, akne-pen, akne-creme, ansigtsplejende produkter, ansigtsserum, osv.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Sporttema:

10% rabat

10% rabat hos BeconfiDent.

VIS RABATKODE

DEAL0739

Gyldig indtil 2016-12-31

Mindst 15% rabat

Mindst 15% rabat hos BeconfiDent.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

BeConfident Samtlige tandblegningsprodukter på hjemmesiden er 100% peroxid-frie og udviklet til hjemmebrug. Tandblegningerne er skånsomme mod tænder og mund og kan anvendes flere gange. Alle produkter opfylder og følger EUs direktiv 2011/84/UE. Ingen af BeConfiDents produkter er dyretestede. Visse produkter sælges endda på forskellige apoteker rundt omkring i Europa. Beconfident.dk byder på gode priser og hurtige leveringer; bestillinger som gennemføres inden klokken 12 sendes samme dag. Fragt er altid gratis.