Beautycos Rabatkode 2018 | 25% rabat & Fri fragt | Maj

Beautycos.dk har et af Danmarks største udvalg af hårprodukter. Webshoppen reklamerer med at forhandle mange af de samme produkter som man kan finde hos en frisør, til meget billigere priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Beautycos:

Mindst 25% rabat

Mindst 25% rabat hos Beautycos.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Beautycos.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 600,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Beautycos Samtidig har de også et stort udvalg af alle de kendte brands, så kunden ikke behøver at lede for at finde lige de produkter de står og mangler. Siden fører kendte mærker som Bumble and Bumble, Clinique, EOS og Hugo Boss, men de fører også kultklassikere som Burt’s Bees og det ultrapopulære Kardashian Beauty. Deres produktlinje er derfor utrolig bred med mange forskellige prisklasser, og noget der appellerer til alle kunder. Beautycos.dk har også fysiske butikker i alle landsdele og planlægger at udvide kæden med 2 butikker om året. Det er derfor en butik i hastig vækst.

Webshoppen har også gode anmeldelser på Trustpilot og lover billig dag til dag levering. Beautycos.dk forsøger også at engagere sin målgruppe ved at være aktiv på instagram under profilen @beautycosdk og støtter også Kræftens Bekæmpelse. En af deres andre tiltag på sociale medier er også samarbejder med bloggere. Bloggerne kan ansøge om at få tilsendt produkter som de kan lave anmeldelser af.