BatteryStore Rabatkode 2018 | 10-40% & 100-200kr rabat | Juli

BatteryStore.dk sælger batterier til ethvert ønske og behov. Firmaet startede ud i juni 2000, hvor der blev åbnet en butik i i Odense C. BatteryStore & More har et kæmpe udvalg af batterier, opladere, lygter, og LED pærere. De har også et stort udvalg af powerbanks, strømforsyning, og adaptere.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra BatteryStore:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra BatteryStore.dk

10-40% rabat, 100-200 kr rabat, gratis leverering og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/j9795h9

Se BatteryStores startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

BatteryStore Firmaet specialiserer sig især i genopladelige batterier, da de mener det er en del af fremtiden inden for batterier, og desuden er en mere miljøvenlig løsning som sparer på verdens ressourcer. Faktisk har de mere end 1000 forskellige slags batterier på lager, og sælger også batterier til høreapparater, ure, samt lithiumbatterier. Butikken fører også det kendte mærke GP Batteries. BatteryStore.dk sælger udelukkende produkter som de selv kan stå inde for, og de lægger stor vægt på god rådgivning, hurtig levering, og ikke mindst konkurrencedygtige priser. Webshoppen tilbyder fri fragt ved køb over 149 kr, men ellers er fragten på blot 29 kr. BatterStore.dk har mere end 900 gode anmeldelser på Trustpilot.dk.