BarLife Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | December

Barlife.dk er stedet at kigge hvis du er professionel bartender eller mangler udstyr til hjemmebaren. Barlife.dk kan bedst beskrives som total leverandør af barudstyr, og dykker man ned i det store produktsortiment er det svært at finde noget at sætte en finger på.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Barlife.dk:

10% rabat

Mindst 10% rabat hos Barlife.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Barlife.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 749,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

BarLife Barbutikken er inddelt i forskellige afdelinger som fx barsæt, glasrimmer, barske, barmaskiner, shaker, strainer, muddler, istang, isknuser og isterningmaskiner. Bag de meget forskellige kategorier gemmes sig barudstyr i alle afskygninger. Er du mere til fest og farver har butikken goså et fint udvalg af dringspynt, festspil og festlige sugerør.

Er du ejer af en restaurant eller bar vil særligt det store udvalg af professionelt barudstyr være en glædelig overraskelse, og som glad amatør er det en fornøjelse, at kunne købe alt til hjemmebaren et sted. For kendere af barudstyr vil det sikkert glæde, at Barlife fører de kendte barbrands som fx Alessi, Mosa og Spiegelau.

Barlife.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter, så finder du din nyindkøbte bostonshakeren billigere hos en anden forhandler matcher de prisen. Barlife.dk er e-mærket og score fine 8.7 hos trustpilot. Shoppen sender alle ordre til Danmark med GLS og har som målsætning at det skal være fremme inden 48 timer.