Axel.dk Værdikode Rabatkode 2018 | 15-25% rabat & Fri Fragt | Juli

I København og Aarhus findes der en butik, der forhandler modetøj til herrer, af de bedste mærker til overkommelige priser. De hedder Axel, og har også en webshop, hvor man har adgang til hele deres sortiment. Der er mærker som Kenzo, Calvin Klein, Hugo Boss og en masse andre stilede brands, der kan tilbyde dig sæsonens lækreste tendenser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Axel:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Axel.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Axel.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Axel.dk Hjemmesiden tilbyder at man kan shoppe baseret på mærke eller kategori, men har også muligheden for at man kan kigge på de nye hjemkomster eller finde gode tilbud under outletten. Om det er skjorter, manchetknapper eller bælter man leder efter, har Axel et forfriskende og spændende udvalg. Leder man efter noget til en helt særlig lejlighed tilbyder de også skræddersyede jakkesæt til fordelagtige priser. Her kan man selv designe sit sæt og vælge forskellige materialer, knapper og snit, og få det syet til sine mål, og man kan endda få broderet et navn eller motto i, hvis man vil gøre det endnu mere personligt. Fragten på siden er gratis, hvis man køber for over 499 kr, og varerne kan byttes både på webshoppen og i de to fysiske butikker, hvis det ikke skulle passe.