Autostickers Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | December

Autostickers.dk er en webshop der hører ind under en større kategori af forhandlere ud i alt hvad der har med klistermærker, magneter, og reklamer at gøre. Autostickers.dk er naturligvis rettet imod biler, og et af deres specialiteter, er at forhandle folie til biler.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Autostickers:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Autostickers

Gratis leverering, 10-30% rabat, 100-500 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/hwua7nk

Se Autostickers startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Autostickers Teamet bag Autostickers har mere end 12 års erfaring med folie, og arbejder kun med folie i den allerhøjeste kvalitet. Webshoppen har naturligvis deres eget store udvalg af produkter, som er klar til at blive lagt i kurven og betalt – her kan der for eksempel nævnes reklamebannere, streamers, og klistermærker. Men en anden stor del af Autostickers.dk er også deres sektion hvor kunderne kan designe deres helt egne produkter. Om det så er et magnetskil eller et reklamebanner, så kan Autostickers.dk levere unikke løsninger efter kundens behov. De benytter også det populære designprogram ”Creatify”, som er så brugervenligt, at det i gennemsnit kun tager kunderne 2 ½ minut at designe deres produkter. Dermed sparer kunderne penge, da de ikke har brug for en dyr grafiker, og de sparer også tid, da leveringstiden er hurtigere end normalt i branchen.