Atelier Aarhus Rabatkode 2019 | 10-50% rabat | December

Atelier Aarhus blev stiftet i 2015 med ønsket om at tilbyde produkter der kan hjælpe med at skabe mere tid i hverdagen.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Atelier Aarhus:

Gode rabatter og tilbud fra Atelier Aarhus

10-50% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/yb68r8kv

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Atelier Aarhuss startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Hos Atelier Aarhus finder du derfor den lækre kalenderbog, der giver dig et nemt overblik over din dagligdag. Kalenderen er lavet i lækker kvalitet, med hardcover og slidstærke materialer. Den giver dig et overblik over hele 2018, et månedsoverblik samt dags overblik over alle dage. Dags Overblikket tilbyder blandt andet to-do lister, tidsplan, notes plads, og dagens noter.

Kalenderen har også udrivelige sider, og der medfølger et sølvfarvet bogmærke så du nemt kan finde den rigtige dag. Bagerst i kalenderen finder du en lomme til løse papirer.

Kalenderen er desuden produceret med hensyn til miljø og bæredygtighed. Alle materialer overholder kriterierne for både Nordic Ecolabel og EU’s Ecolable.

På hjemmesiden finder du også gode tips og råd til hvordan du kan få det meste ud af din tid, din hverdag og din kalender.