Allstickers Rabatkode 2018 | 10-50% rabat & Fri fragt | Juli

Som navnet nok antyder, er Allstickers.dk er webshop der sælger klistermærker til alle formål. Siden, som har base i Viborg, tilbyder både løsninger til private og erhvervsdrivende. Udover at de sælger f.eks. citater, slogans og andre tekster, kan man også designe sit eget klistermærke.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Allstickers:

20% rabat

20% rabat eller mere når du handler hos Allstickers.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hqk8cea

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

AllStickers Især Allstickers verdenskort er utroligt populære blandt kunderne, og bliver produceret samme dag som de bliver bestilt. Allstickers.dk tilbyder også betaling med Paypal, hvilket ikke er noget som alle danske webshops gør.

Allstickers.dk er en del af We Trade ApS. We Trade har en lang række af succesfulde foretagender inden for import, engros-, detail- og internethandel. Denne store erfaring med handel kombineret med ekspertisen inden for skiltebranchen, har givet de absolut bedste betingelser for Allstickers.dk. Firmaet leverer gerne skræddersyede løsninger, lige fra idé til produktion og montering. Allstickers.dk bruger kun den bedste teknologi, heriblandt high-end storformat printere fra Roland. Firmaet har også samarbejde med flere montører over hele Danmark, så kunden er garanteret fuld professionalitet og tilfredshed.