Abilica Online Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Abilica-Online er en dansk webshop med fitness- og træningsudstyr. Abilica er et norsk firma, der er et af verdens førende indenfor fitness udstyr til både private og erhverv. Firmaet har sit eget brand der er meget populært, især i den bedre ende til privat brug. Dertil sælger Abilica andre brands. Ud over en velassorteret webshop har Abilica også showrooms i Herning og Herlev.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Abilica Online:

Gode rabatter og tilbud fra Abilica Online

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y8qq3zeg

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Abilica Onlines startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Abilica er leverandør og distributør af en lang række fitnessmaskiner og fitnessudstyr. Firmaet har stort set alle produkter til træningsbrug, både til private homegyms og til professionelle fitnesscentre. Som eksempel på produkter kan nævnes romaskiner, løbebånd, motionscykler, vægte, yogaudstyr og meget mere. Alle produkter fås i forskellige pris- og kvalitetsklasser, så der er noget til ethvert behov. Abilicas egen linje af produkter er meget populær og er velegnede til private i mellemklassen hvor kvalitet og pris skal følges ad.

Abilica har kundeservice på telefon og email. Mandag til Fredag er åbningstiderne 9.30 til 17.30 og Lørdag til Søndag fra 10 til 15. Der er 60 dages fuld returret. Varer leveres fra shoppen i løbet af 2 hverdage.