Abeleg Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Juli

Abeleg.dk er en dansk webshop med base i Horsens, som sælger kvalitetslegetøj til børn. Webshoppen blev oprettet i 2014 af brødrene Tobias og Kristoffer Riisager. De har stor erfaring med legetøj, og ved hvad der udgør et godt stykke legetøj.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Abeleg:

Mindst 15% rabat

Mindst 15% rabat hos Abeleg.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

10% rabat

10% rabat på din første ordre hos Abeleg.dk.

VIS RABATKODE

10RABAT

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Abeleg.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 700,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Abeleg Legetøj handler for Abeleg nemlig ikke kun om at det skal tåle at blive leget med, men også at det er stimulerende, udviklende, og underholdende for barnet. Alle produkter på webshoppen er blevet nøje udvalgt efter strenge krav om kvalitet, og derfor kan kunderne være helt trygge ved at købe legetøj hos Abeleg.dk. Webshoppen forsøger hele tiden at udvide deres sortiment og gøre kundernes oplevelse på Abeleg.dk endnu bedre. Samtidig går teamet bag Abeleg også meget op i hvilken indflydelse produkterne har på miljøet, og forsøger så vidt muligt at finde produkter der er lavet med respekt for naturen. Abeleg.dk har utrolig mange forskellige mærker på lager, og kunderne kan både finde nye og spændende mærker, men også klassiske mærker som de selv har leget med. Det tæller blandt andet BRIO, LEGO, Playmobil, og Clics.